+45 22 80 51 23 mail@lyngsoegrafisk.dk

FAQ

Ofte stillede spørgsmål/svar

Der er ofte folk der skiver eller ringer og stiller gode spørgsmål omkring levering, produkter, priser, tryk og meget mere. De spørgsmål der oftest bliver stillet har vi samlet her på siden.

“Er der mulighed for at vi blander både f.eks. Hættetrøjer og T-shirts i samme ordre?”

Ja, I må blande både produkter og farver som I ønsker det (dog skal det være fra samme leverandør). I skal nemlig huske på, at i frit (ved køb af min. 20 produkter) kan vælge mellem to forskellige trykfarver en lys trykfarve til mørke produkter og en mørk trykfarve til lyseprodukter.

“Kan man kun vælge mellem hvid og sort som trykfarve ?”

Nej I kan få trykt jeres tegning/logo i næsten lige den farve I ønsker. Der kommer ingen ekstra udgifter hvis I vælger en anden tryk farve end sort eller hvid.

Læs mere under “Tekstiltryk“.

“Når I skriver prisen er alt inkl. hvad betyder det så ?”

Det vil sige at den pris der er oplyst er den pris I skal give for produktet/erne. Altså er der i prisen både indregnet: moms, fragt, rentegning af logo, film, opstartsgebyr, samt tryk. Der kommer altså ingen ubehagelige ekstra udgifter ! (med mindre i vælger nogle af ekstra tilvalgene)

Læs mere under “Vejledninger/Priser“.

“Hvor lang tid går der, fra vi har bestilt til vi får produkterne ?”

Fra Lyngsø Grafisk har jeres onlinebestilling og modtaget tegning/logo går der omkring 15 arbejdsdage til I modtager produkterne med Post Danmark. Men mange gange kan det gå hurtigere.

“Er jeres størrelser på produkterne store eller små?”

Det er et svært sige. Men for at sikre, at I får den rigtige størrelse vil I under de enkelte produktsider kunne finde måltabeller der angiver størrelsen i højden og bredden.

Læs mere under “Produkter“.

“Trykker i jeres logo på vores produkter?”

Nej naturligvis gør vi ikke det. Det er jo jeres produkter.

“Hvor meget erfaring har Lyngsø Grafisk?”

Lyngsø Grafisk har eksisteret siden 1980. Det vil altså sige, at vi har en masse erfaring indenfor trykkeribranchen, og vi har prøvet lidt af hvert. Derfor tør vi godt love, at ingen opgave er for stor eller for lille til os.

“Hvordan skal jeg forholde mig til reklamation ?”

I henhold til den danske købelov yder Lyngsø Grafisk 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten kan ikke benyttes såfremt produktet er gået i stykker som følge af dårlig vedligeholdelse enten direkte eller indirekte, forkert brug eller omstændigheder som hverken Lyngsø Grafisk eller vore produkt leverandør kan have indflydelse på såfremt der findes fejl efter undersøgelse af produkterne, skal disse produkter tilbageleveres til Lyngsø Grafisk indenfor rimelig tid. Herefter tager Lyngsø Grafisk stilling til om produktet evt. skal ombyttes, repareres eller krediteres. I skal være opmærksomme på at alle produkter er udarbejdet individuelle, d.v.s. at loven for “specielt fremstillede vare” i Forbrugeraftaleloven træder i kræft. Altså tager Lyngsø Grafisk IKKE varer/ordre retur, hverken helt eller delvist.

Kontakt Lyngsø Grafisk

15 + 2 =

CVR-nr: 16759996